Rectificatie publicatie aangekondigde wijzigingen Open House per 1 juli 2019

07-02-2019 304 keer bekeken

Op vrijdag 21 december 2018 is een aantal documenten op de website RIGG.nl gepubliceerd. Een van die documenten was een vooraankondiging van wijzigingen in de Open House inkoopdocumenten die vanaf 1 juli 2019 zullen ingaan.

Het betreffende overzicht is tevens per mail naar alle gecontracteerde jeugdhulpaanbieders in de Open House gestuurd en het bericht heeft in onze nieuwsbrief gestaan.

Helaas is door het overzetten van het Excel-overzicht in een pdf-bestand, een tweetal aangekondigde wijzigingen verloren gegaan. Het gaat om de volgende:

  1. Wijziging Overeenkomst Artikel 9 en Artikel 13. Bij het aanpassen van het overzicht in Excel naar een PDF bestand zijn de wijzigingen aan artikel 9 en artikel 13 niet meegegaan. Deze zijn alsnog toegevoegd.
  2. Wijziging Overeenkomst nieuw Artikel 5. Door deze wijziging zal het huidige artikel 5 "opzegging door opdrachtnemer "worden hernummerd naar artikel 6. Dit zal tevens van toepassing zijn op alle daarop volgende artikelen zoals opgenomen in de overeenkomst. Als gevolg van deze wijziging bevat de overeenkomst in totaal 36 artikelen.

Tevens is in het mailbericht verwezen naar een verkeerd artikelnummer, de ontvangers van dit bericht hebben inmiddels een correctie hierop ontvangen.

Onze excuses voor de ontstane verwarring. Het volledige en correcte overzicht is inmiddels geĆ¼pload en is hier te vinden.